Wednesday 7 November 2012

Maavärin 7°


Täna hommikul kella kümne paiku, kui ma koolipingis istusin ja ilmselt tundide viisi õpetajat klassi ootasin, toimus maavärin. Ma ei ole küll päris kindel, mis skaalas see oli, aga 7, ilmselt 7 magnituudi.

Mina sain sellest muidugi teada alles õhtul hilise lõunasöögi ajal.

Olin hullupööra pettunud, sest ma ei tundnud MITTE MIDAGI!

4 comments:

Ants-Oskar said...

Üldjuhul ~1200-1300 kilomeetri kaugusel toimuvaid maavärinaid inimesed kuigi palju ei tunnegi. :D

Keily said...

Ahnii. :P Aitäh.
Mina ei saanud midagi aru (ei teadnud tähelepanu ka pöörata), koolis samuti ei märganud, et keegi midagi öelnud oleks, aga mu kohalik "madre" olevat küll tundnud.
Eks ma jään siis mõnd lähemalolevat ootama. ;)

kertu r said...

Mul täpselt sama jama noh!!! Teen animatsioonitunnis oma buttoneid arvutis, kõrvaklappidest täie valjudusega muusika mängimas. Järsku hakkavad klassist kõik välja jooksma. Saadan klassivennale küsiva pilgu ja käsib mul ka minna. Veidi hiljem sai aru, et maavärin oli olnud ja üldse mitte väga nõrk. Ma mingi eriti uimane vist, et aru ei saand:D Aga pettund :(

Keily said...

Hahaha, mulle tuleb tuttav ette meie tuletõrjealarm, õppus, kui kõik hakkasid klassist välja kiirustama, aga mina ei kuulnud mitte kui midagi ja ei saanud aru, mis neil viga hakkas.

Maavärina poole pealt, meil koolis ei olnud mitte midagi. Oleks vähemalt teadnudki, siis oleks ehk mõelnud ja tunnetanud, kas siis äkki on midagi või mitte... Järgmiseks korraks loen kõigile sõnad peale, et kui maavärin on, helistagu. :D
Tulen üliohutust Eestist, kus maavärinaid ei ole, peaks ju ometi PAREMINI tajuma??