Tuesday 9 October 2012

El Taco


Minu lemmiktunnis pidime välja mõtlema ühe enneolematu looma ja selle plastiliinist voolima. Looma tegemiseks oli aega kaks õppetundi ning teksti kirjutamiseks kolmas õppetund ja kodutöö.


Animal Creativo
Pensamiento Critico y Creativo





El Taco

El taco tienes diez pies: cinco derechos y cinco izquierdos. Entre los pies estan diez ojos. Es importante, porque cuando caminas es importante ver donde pones tu pie. El taco come las plantas verdes. El recoge las plantas verdes en su cilindro. Para digerir la comida el se echa de espaldas y ve el cielo y las nubes. Es muy bueno atividad para el proceso de digestión. El taco secreta excrementos derecho a el suelo a través de los poros rojos que estan en la espalda. Despues el taco camina adelante y come todavía.


Nime panid talle minu klassikaaslased, kes hakkasid teda Tacoks kutsuma. Kuna ta on ainuisend, siis on tema liiginimetus ühtlasi ka nimi.

Loomeloom
Kriitiline ja loominguline mõtlemine

Tacol on kümme jalga ja kümme silma. Silmad on all jalgade vahel, sest on oluline jalge ette vaadata. Taco sööb rohelisi taimi, mis kogunevad tema silindri sisse. Taco seedib toitu selili lamades ja taevast imetledes - see on väga hea tegevus seedimisprotsessi ajaks. Jääkained eralduvad seljal asuvate punaste laikude kaudu. Pärast pikutamist keerab Taco end jalule ja jalutab edasi, et jälle süüa.







Tuletan meelde, et minu klassikaaslased lähevad järgmisel aastal ülikooli. Kas meie kaheteistkümnendikud ka midagi sellist tunnis teevad?

No comments: